Ενημέρωση με ένα κλικ

Τι είναι το “click in shop” που έρχεται;

Η πανδημία του κορονοϊού, εκτός από τις επιπτώσεις που έχει στην υγεία μας, σωματική και ψυχολογική, έχει φέρει σημαντικές αλλαγές και στην οικονομία και στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων.

Με το ιικό φορτίο να μειώνεται σταδιακά, συζητιέται έντονα το άνοιγμα του λιανεμπορίου και η σταδιακή άρση της καραντίνας.

Η κυβέρνηση εξετάζει το λεγόμενο «click in shop».

Τι είναι όμως;

Σύμφωνα με το star, από τις 15 Ιανουαρίου το click away φέρεται να αποχωρεί από τις ζωές μας και θα αντικατασταθεί με το λεγόμενο «click in shop».

Από τα μέσα Ιανουαρίου, λοιπόν, εξετάζεται το σενάριο να κλείνουμε ραντεβού και να μπαίνουμε μέσα στο κατάστημα, όπου εν αντιθέσει με τώρα θα μπορούμε εντός του να δοκιμάσουμε το προϊόν που θέλουμε. Στη συνέχεια, θα το πληρώνουμε και θα φεύγουμε.

Όσον αφορά τα μικρά συνοικιακά καταστήματα, θα επιτρέπεται μόνο ένα άτομο μέσα, το οποίο θα πρέπει προηγουμένως να έχει κλείσει το ραντεβού του.

Πάντως οι όποιες συζητήσεις για το μέλλον του λιανεμπορίου θα γίνουν τις πρώτες μέρες του 2021, όπως τόνισε και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει