Ενημέρωση με ένα κλικ

Τσίπρας: Οι Έλληνες να μη νιώθουν ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο

Εμβολιάστηκε πριν από λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος, μετά το πέρας της διαδικασίας, άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας.

Οι Έλληνες έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ανασφάλεια από τη διαχείριση της πανδημίας απο την κυβέρνηση. Δεν έχουν λόγο όμως να νιώθουν ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο. Είναι ένα όπλο της επιστήμης κατά του ιού. Μακάρι γρήγορα να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού.

Οι λίγες δόσεις όμως δεν μπορούν να μας κάνουν αισιόδοξους τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Το εμβόλιο δεν είναι ικανό από μόνο του να μας προστατεύσει από τρίτο κύμα τους επόμενους μήνες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να ρίχνει η κυβέρνηση όλες τις ελπίδες στον εμβολιασμό.

Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την κυβέρνηση και όχι επικοινωνιακά σόου” τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα των εμβολιασμών υγειονομικών και πολιτικών της χώρας, ενώ μέσα στην ημέρα το εμβόλιο θα διανεμηθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Πάτρα.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει