Ενημέρωση με ένα κλικ

Arthro.gr: Οι βασικές ειδήσεις της ημέρας σε 10”

Το Arthro.gr σας παρουσιάζει τις βασικές ειδήσεις της ημέρας:

-Στα νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής “Ευαγγελισμό”, “Σωτηρία”, “Αττικόν”, “Θριάσιο” και Ασκληπιείο συνεχίζονται σήμερα για δεύτερη ημέρα οι εμβολιασμοί επαγγελματιών υγείας κατά του νέου κορονοϊού.
 
-Σήμερα θα γίνει και η διανομή των εμβολίων σε νοσοκομεία αναφοράς στην Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα, στα Ιωάννινα και στην Πάτρα ώστε να αρχίσουν αύριο οι εμβολιασμοί στο προσωπικό τους.
-Μηνύματα αισιοδοξίας για την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα αλλά και έκκληση στους πολίτες να εμπιστευτούν το εμβόλιο έστειλαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός που ήταν από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν χθες πρώτη ημέρα της πανευρωπαϊκής εκστρατείας εμβολιασμού.
 
-342 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε το τελευταίο 24ωρο ο ΕΟΔΥ. Καταγράφηκαν 53 νέοι θάνατοι, ενώ 469 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.
 
-Ένας πατέρας και ο ανήλικος γιος του ταυτοποιήθηκαν για συμμετοχή  στο επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων προσφυγόπουλων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας κρατείται ενώ ο γιος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
 
-Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε όχημα στην περιοχή της Καισαριανής περίπου στις 3 τα ξημερώματα. Το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από τα γραφεία  Κυνηγετικού Συλλόγου. Προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο αλλά και τα γραφεία του συλλόγου. 
 
-Λήγει απόψε η προθεσμία υποβολής στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού για την καταβολή της νέας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης  400 ευρώ  σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια  ανέργους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει