Ενημέρωση με ένα κλικ

Παππάς: Τα κυβερνητικά στελέχη πρέπει να κάνουν το εμβόλιο της αλήθειας

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega ο Νίκος Παππάς είπε, «Τα κυβερνητικά στελέχη πρέπει να κάνουν το εμβόλιο της αλήθειας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως ψέματα και αναιτιολόγητους πανηγυρισμούς, τις κυβερνητικές ενέργειες σχετικά με τη διαχείρισης της πανδημίας και τις συνέπειές της στην οικονομία.

Ο Νίκος Παππάς σημείωσε πως:  “Ξεκίνησαν λέγοντας ότι θα έχουμε δύο εκατομμύρια εμβολιασμούς ανά μήνα και καταλήξαμε να λαμβάνουμε εννιά χιλιάδες εμβόλια, δηλαδή μόνο δύο κούτες. Δυστυχώς, ο εμβολιασμός του πληθυσμού θα διαρκέσει πολύ, ίσως ως τον Σεπτέμβριο», και προσέθεσε: «Αυτή η μικρή παρτίδα εμβολίων δεν πρέπει να αποτελέσει χρυσή ευκαιρία για κυβερνητική απραξία στο κρίσιμο μέτωπο της οικονομίας και την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας».

Ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε ακόμα, ότι «δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς» λέγοντας: «Στην οικονομία μάς λένε ότι το click away έφερε τζίρο 35% του περσινού, όμως μόνο το 15% των καταστημάτων ήταν σε θέση να το εφαρμόσει- και αυτό σημαίνει ότι ο συνολικός τζίρος της αγοράς δεν υπερέβη το 5% του περσινού. Στην Υγεία αντί για ενίσχυση, επιλέγουν τις μεταθέσεις γιατρών και την προπαγανδιστική κάλυψη όσων συμβαίνουν στα νοσοκομεία». κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει