Ενημέρωση με ένα κλικ

Πληρώνεται σήμερα το αδειοδωρόσημο στους οικοδόμους

Πληρώνεται σήμερα, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, το αδειοδωροσήμου Χριστουγέννων 2020 στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους αποκλειστικά μέσω Τραπεζών για τους οικοδόμους που έχουν ήδη ενημερώσει το Ατομικό τους Μητρώο με τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού (ΙΒΑΝ). 

Συγκεκριμένα, οι καταστάσεις απορριφθέντων τραπεζικών λογαριασμών για εργατοτεχνίτες οικοδόμους των οποίων η πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών απορρίφθηκε από τις τράπεζες για οποιονδήποτε λόγο θα αναρτηθούν στο σύνδεσμο Intranet τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ μετά την ημερομηνία έναρξης πληρωμής Αδειοδωροσήμου, λόγω της απαραίτητης επεξεργασίας των δεδομένων. 

Για όσους εργατοτεχνίτες οικοδόμους δηλώσουν/καταχωρήσουν τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού μέχρι 31 Ιανουαρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη πληρωμή εντός Φεβρουαρίου, χωρίς να χρειαστεί να αναμένουν την επόμενη καταβολή Αδειοδωροσήμου τον Απρίλιο του 2021. 

Δυνατότητα καταχώρησης (δήλωσης) των στοιχείων του τραπεζικού τους λογαριασμού (ΙΒΑΝ) παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr): 

Επιλογή Ασφαλισμένοι -> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες -> Ατομικά Στοιχεία) ή μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ηλεκτρονική σελίδα www.gov.gr 

  

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει