Ενημέρωση με ένα κλικ

Στάση εργασίας ο “Άγιος Σάββας” για την εκδικητική μετακίνηση του προέδρου των εργαζομένων

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», προχωρούν σήμερα σε τρίωση στάση εργασίας (12:00 έως 15:00), διαμαρτυρόμενοι για την «εκδικητική μετακίνηση» του προέδρου του σωματείου Κώστα Καταραχιά στην ΜΕΘ-covid του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», δηλώνουν ότι «πρόκειται για μια μετακίνηση επιεικώς εγκληματική σε βάρος των εκατοντάδων ασθενών του Νοσοκομείου μας, που έχουν ανάγκη τον κάθε εργαζόμενο».

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο επισημαίνουν ότι την ίδια ώρα, «πάνω από 200 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου βρίσκονται σε καραντίνα και λείπουν από τις θέσεις τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»:

Η διοίκηση του νοσοκομείου ΑΟΝΑ Άγιος Σάββας, σε συνεργασία με τη διοίκηση της 1ης ΥΠΕ και το υπουργείο Υγείας επιμένουν στην εκδικητική μετακίνηση του προέδρου του σωματείου μας Κώστα Καταραχιά στην ΜΕΘ-covid του Σωτηρία. Πρόκειται για μια μετακίνηση που καταστρατηγεί το νόμο 1264/82 που απαγορεύει τέτοιες βλαπτικές μεταβολές σε βάρος εκλεγμένος συνδικαλιστών.

Επίσης πρόκειται για μια μετακίνηση επιεικώς εγκληματική σε βάρος των εκατοντάδων ασθενών του Νοσοκομείου μας, που έχουν ανάγκη τον κάθε εργαζόμενο, πόσο μάλλον γιατρό, την ώρα που πάνω από 200 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου βρίσκονται σε καραντίνα και λείπουν από τις θέσεις τους.

Με απόφαση της Γενικής μας συνέλευσης την Δευτέρα 21/12/2020, προχωράμε την Τρίτη 22/12/2020, σε στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3μμ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην 1η ΥΠΕ. (Ζαχάρωφ και Αλεξάνδρας).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει