Ενημέρωση με ένα κλικ

Κως: Πακιστανός κατηγορείται για τον βιασμό 8χρονου – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Ένας 20χρονος Πακιστανός κατηγορείται για τον βιασμό ενός 8χρονου αγοριού στη Κω. Η υπόθεση θα δικαστεί στις αρχές Ιανουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Συγκεκριμένα, καλοκαίρι του 2019 καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Κω το συμβάν. Ύστερα, ακολούθησε από τις αρχές η σύλληψη του 20χρονου, η άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος και η προσωρινή φυλάκισή του (μετά την απολογία), η οποία και συνεχίζεται έως και σήμερα.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω έγινε η παραπομπή σε δίκη της υπόθεσης. Σύμφωνα με την rodiaki, ο 20χρονος Πακιστανός κατηγορείται ότι στις 19 Ιουλίου 2019, οδήγησε τον ανήλικο αλλοδαπό σε άγνωστη τοποθεσία μέσα σε χωράφι, κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, και τον απείλησε για τη ζωή καθώς και τη σωματική του ακεραιότητα. Μάλιστα, αφού τον έριξε στο έδαφος μπρούμυτα και τον ακινητοποίησε σφίγγοντας του τα χέρια, του έκλεισε το στόμα και τον βίασε.

Σε βάρος του 20χρονου Πακιστανού ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 χρόνια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει