Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι σκότωσαν 86χρονο για 200 ευρώ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ενός ηλικιωμένου που βρήκε τραγικό θάνατο στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Δύο ανήλικα παιδιά τον χτύπησαν μέχρι θανάτου και έκλεψαν 200 ευρώ. Η γιαγιά και ο παππούς των παιδιών, ηλικίας 12 και 14 ετών, είχαν τον “ρόλο” τσιλιαδόρων.

Συγκεκριμένα, το έγκλήμα έχει συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα. Τα δύο ανήλικα παιδιά ομολόγησαν ότι σκότωσαν τον ηλικιωμένο για να του πάρουν 200 ευρώ. Βέβαια, τραγικό είναι το γεγονός ότι στενοί συγγενείς τους, κρατούσαν τσίλιες έξω από τη μονοκατοικία, έως ότου ολοκληρωθεί το θανάσιμο “χτύπημα.”

Ο παππούς και η γιαγιά τους “κρατούσαν” τσίλιες μέχρι να ολοκληρωθεί το χτύπημα

Οι ανήλικοι φερόμενοι ως δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν σχεδιάσει με ακρίβεια το χτύπημα. Αρχικά, μπήκαν στη μονοκατοικία και χτύπησαν μέχρι θανάτου τον 86χρονο. Οι δράστες έψαξαν στο σπίτι και βούτηξαν τα 200 ευρώ που υπήρχαν μέσα. Ο παππούς και η γιαγιά τους, παρέμειναν έξω από το σπίτι και περίμεναν τα ανήλικα εγγόνια τους, να ολοκληρώσουν το χτύπημα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα. Οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Ωστόσο, οι προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν απέδωσαν.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης έφτασαν στις ταυτότητες των δύο ανήλικων μετά από συγκέντρωση υλικού από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει