Ενημέρωση με ένα κλικ

Μπακογιάννης: Έκπληξη ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, σήμερα το πρωί, αναφέρθηκε στον φετινό εορτασμό της Πρωτοχρονιά και έκανε λόγο για “έκπληξη”.

Συγκεκριμένα, ο κ.Μπακογιάννης τόνισε ότι ο τρόπος του εορτασμού θα αποκαλυφθεί μέσα στις επομένες ημέρες. Βέβαια, ο ίδιος τόνισε ότι η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου θα γίνουν χωρίς συνωστισμό. Να θυμίσουμε, ότι και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου, πραγματοποιήθηκε χωρίς κόσμο.

Σχετικά με τον στολισμό της πόλης, ο κ.Μπακογιάννης δήλωσε ότι «γίνεται μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από το Δήμο να απλωθούν τα φώτα σε όλη την πόλη, καθώς φέτος για πρώτη φορά θα στολιστούν δέντρα σε 27 πλατείες της Αθήνας».

Αναφερόμενος στο κόστος του στολισμού σημείωσε ότι «έγινε διαγωνισμός μέσα από τον οποίο εξασφαλίστηκαν τα χρήματα, περίπου 500.000 ευρώ, για τα φωτάκια που στολίζουν τους δρόμους και τις πλατείες της πόλης».

«Ο φωτισμός της πόλης θα αποτελέσει και προίκα της πόλης για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλε ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι «ο στολισμός και η συντήρηση γίνεται από ιδιωτική εταιρεία, γι’ αυτό και το συνολικό κόστος έφτασε τις 900.000 ευρώ, το οποίο καλύπτει και την επόμενη χρονιά. Με τον τρόπο αυτό, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα μπορεί όλο αυτό το διάστημα να ανταποκριθεί στις υπόλοιπες ανάγκες της πόλης για φωτισμό και αποκατάσταση βλαβών, κάτι που ήταν πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια».

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει