Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 3 ατόμων για αρπαγή και παράνομη κατακράτηση 8 αλλοδαπών

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων για παράνομη αρπαγή και κατακράτηση οκτώ αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις υπήκοους ηλικίας 22, 20 και 19 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατακρατούσαν παράνομα αλλοδαπούς σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στον ‘Αγιο Βασίλειο της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομία, ύστερα από περιπολία, εντόπισε τους μετανάστες, έξι άνδρες, δύο γυναίκες και τους φερόμενους ως δράστες στην αποθήκη. Οι αλλοδαποί κρατούνταν παρά τη θέλησή τους. Επίσης, δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Οι οκτώ αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα και μεταφέρθηκαν από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκή. Οι φερόμενοι ως δράστες απαιτούσαν από αυτούς χρηματικά ποσά προκειμένου να γίνει η μεταφορά τους. Σύμφωνα με έρευνα της αστυνομίας, όσο δεν ικανοποιούνταν η απαίτησή τους, ασκούσαν σωματική βία σε βάρος τους. Μάλιστα, οι γυναίκες κατήγγειλαν ότι δύο εκ των συλληφθέντων, τις παρενοχλούσαν σεξουαλικά και τις ανάγκαζαν να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις.

Τέλος, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών, εγκληματική οργάνωση, παράνομη κατακράτηση, βιασμού και σωματικών βλαβών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει