Ενημέρωση με ένα κλικ

Αναβολή στη δίκη του «μαϊμού» γιατρού στα Χανιά

Δεν έγινε τελικά η δίκη στο πλαίσιο του αυτοφώρου του 62χρονου και της 59χρονης συντρόφου του, που κατηγορούνται ότι είχαν μετατρέψει το σπίτι τους σε… ιδιωτικό ιατρείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost οι δύο κατηγορούμενοι βρέθηκαν στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο όμως ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε και πήρε αναβολή προκειμένου να προσκομιστούν διάφορα έγγραφα και επειδή απουσίαζαν βασικοί μάρτυρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος άνδρας από την Αθήνα μαζί με τη 59χρονη Ελβετίδα σύντροφό του είχαν ενοικιάσει σπίτι στην περιοχή της Κισσάμου στα Χανιά, στο όποιο δέχονταν επισκέψεις ασθενών, στους οποίους μάλιστα, εκτός από ιατρικές συμβουλές, συνταγογραφούσαν φάρμακα.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του και έτσι η δίκη θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου, ενώ θα χρειαστεί και διερμηνέας για την 59χρονη Ελβετίδα. Επίσης το δικαστήριο επέβαλε τον όρο οι καηγορούμενοι να μην εγκαταλείψουν το νομό Χανίων.

Τι δήλωσε ο 62χρονος

Βγαίνοντας από την δικαστική αίθουσα ο 62χρονος μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι δεν είναι γιατρός αλλά επιστήμονας – ερευνητής και βοηθά τον κόσμο με εναλλακτικές και ολιστικές μεθόδους. Την ίδια ώρα υπογράμμισε σε κάθε τόνο ότι τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του που είναι νοσηλεύτρια πρόσφερε αφιλοκερδώς τις γνώσεις του και τις υπηρεσίες του.

Συνέχισε λέγοντας ότι στην Κρήτη ήρθαν αφού συμβουλεύτηκαν τον πνευματικό τους για να βοηθήσουν τους κατοίκους του νησιού και ό,τι μπορούσαν να το προσφέρουν με τη σύζυγο του καθώς δεν το έκαναν από βιοποριστικό λόγο γιατί έχουν χρήματα.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τις θεραπείες που προσέφερε στον κόσμο, ο 62χρονος δήλωσε ότι βασιζόταν στην αυτοίαση και πάντα έλεγε στους ασθενείς να το ερευνούν με τον γιατρό τους.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει