Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Μπακογιάννης «κάρφωσε» Τσίπρα για την Διπλή Ανάπλαση

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για τον  πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αφού υπογράμμισε ότι  «κάποιοι θεωρούν τη λέξη επένδυση σχεδόν βλασφημία»,  υπενθύμισε με νόημα μια δήλωση που έκανε ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός το 2017  όταν γινόταν συζήτηση  για γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή  : «Βρήκα μία δήλωση του κυρίου Τσίπρα από το 2017, όπου μας έλεγε ότι θα έχουν περατωθεί όλες οι προβλεπόμενες θεσμικές ενέργειες, ώστε μέσα στο 2018 να ολοκληρωθούν οι αδειοδοτήσεις και οι σχετικοί διαγωνισμοί και μέχρι το 2021 η Αθήνα να έχει αλλάξει όψη. Μέχρι το 2021, φαντάζομαι ότι εννοούσε από τον Γενάρη του χρόνου. Μάλιστα, ο ίδιος είχε πει ότι πρόκειται για ένα project για το οποίο ο ίδιος έχει προσωπικό ενδιαφέρον, όχι μόνο λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας των μεταπτυχιακών σπουδών, αλλά και της θητείας του στο Δήμο Αθηναίων. Σκεφτείτε και να μην είχε προσωπικό ενδιαφέρον»  .

Λίγο νωρίτερα σχολιάζοντας την σταθερή, όπως είπε,  επιλογή της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ «Ανοιχτή Πόλη» να αντιπολιτεύεται   την δημοτική αρχή βάζοντας στο κάδρο της συζήτησης θέματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε τα εξής : «Ζούμε το εξής σουρεαλιστικό: Η Ανοιχτή Πόλη στο Δημοτικό συμβούλιο μιλάει για ζητήματα της Βουλής και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για θέματα της αυτοδιοίκησης. Μήπως να κάνετε μία σύσκεψη αύριο το πρωί να συντονιστείτε λίγο, να μένει ο καθένας στα δικά του και να είστε και πιο αποτελεσματικοί; Είναι και πιο αποτελεσματική η αντιπολίτευση που ασκείται με αυτόν τον τρόπο.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει