Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος θέλει εκδίκηση από τον Βόσκαρη – Τι θα δούμε απόψε

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1.

Ο Μάνος Βόσκαρας θέλοντας να “εδραιώσει” τη θέση του στο Διαφάνη θα υποδηθεί τον ερωτευμένο στη Σοφούλα, ενώ η Πηνελόπη θα παντρευτεί τον Γραμματικό. Η Ασημίνα συγκρούεται άσχημα με τον Νικηφόρο και την οικογένεια του για τα μάτια του Μπάμπη.

Στο απόψινο επειδόδιο (15/12) θα δούμε:

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα αναγκάζονται να αποκαλύψουν την αλήθεια τον Μιλτιάδη που καλείται πλέον να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον εαυτό του.

Ο Μελέτης υποψιάζεται ότι η Ανέτ και ο Σωκράτης του κρύβουν κάτι πολύ σημαντικό. Η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θα αναζωπυρώσει τη ζήλεια της για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω. Στο σπίτι του Τόλλια, η χαρά διαδέχεται το σοκ καθώς δίνεται η συγκατάθεση για τον αρραβώνα του Άγγελου και της Σοφούλας.

Ο Νέστορας θα έχει μια αναπάντεχει επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του, ενώ η συνάντηση Κωσταντή και Δρόσως θα αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματα που έχει για εκείνη ο Κωνσταντής. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την κατάρα της οικογένειάς του με έναν παράδοξο τρόπο.

Τέλος, το χριστουγεννιάτικο γλέντι στο καφενείο του χωριού, θα πάρει άσχημη τροπή όταν ο Δούκας πληροφορείται πως βρίσκεται εκεί η Ελένη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει