Ενημέρωση με ένα κλικ

GNTM 3: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Οι δοκιμασίες

Aπόψε, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου είναι ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 με τα μοντέλα να φτάνουν στο τέλος της λαμπερής και δύσκολης διαδρομής του ριάλιτι του Star.

Συγκεκριμένα, από τον ημιτελικό της Δευτέρας αποχώρησε ο Έντουαρντ Στεργίου. Να σημειωθεί ότι, στο πλατό του GNTM 3 δεν παραβρέθηκε ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος συνδέθηκε μέσω skype.

Σχετικά με τον τελικό, τα τέσσερα μοντέλα θα υποβληθούν σε τρεις απαιτητικές δοκιμασίες. Οι κριτές θα αξιολογήσουν τους διαγωνιζόμενους και θα τους βαθμολογήσουν ξεχωριστά. Στη συνέχεια η διαδικασία θα περάσει στο τηλεοπτικό κοινό, που θα ψηφίσει αυτόν ή αυτήν που επιθυμεί για νικητή.

Στο τέλος οι ψήφοι του κοινού θα προσμετρηθούν με τη βαθμολογία των κριτών και θα αναδειχτεί ο νικητής. Πριν λίγες μέρες, η Βίκυ Καγιά είχε μιλήσει για τον τελικό, κάνοντας λόγο για αλλαγή στο σύστημα ψηφοφορίας και αποκαλύπτοντας πως φέτος δεν θα έχουμε δωρεάν ψηφοφορία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», στον τελικό ο κάθε παίκτης θα επιλέξει δύο πρώην συμπαίκτες του που θα βρεθούν στο στούντιο και θα του συμπαρασταθούν σε όλη τη διαδικασία του τελικού του GNTM 3. Σε μία από τις δοκιμασίες του τελικού θα λάβουν μέρος 15 παίκτες από τους 40 των Boot Camp του GNTM για να βοηθήσουν ή να δυσκολέψουν τους φιναλίστ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει