Ενημέρωση με ένα κλικ

Καθαρίστρια έβαψε μόνη της ολόκληρο σχολείο στο Βόλο

Παράδειγμα εθελοντισμού αποτέλεσε μια καθαρίστρια στο Βόλο, η οποία προσφέρθηκε να βάψει μόνη της ολόκληρο σχολείο.

Συγκεκριμένα, η Βούλα Αγειορίτη, καθαρίστρια του 27ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, έβαψε μόνη της αίθουσες, τουαλέτες και διαδρόμους. Να σημειωθεί ότι, μέχρι πρότινος το σχολείο βαφόταν από μέλη του Συλλόγου Γονέων. Ωστόσο, φέτος βάφτηκε μόνο από την κ.Βούλα.

Η Βούλα Αγειορίτη προσφέρθηκε να επιμεληθεί τους τοίχους 9 αιθουσών, τους διαδρόμους και τις τουαλέτες, με τα χρώματα που είχε στη διάθεση της από την τελευταία φορά που είχε βαφτεί το κτίριο.

Η κ.Αγειορίτη μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ εξήγησε σχετικά με την απόφαση της, ότι οι καθαρίστριες εξακολουθούν να πηγαίνουν στα σχολεία ακόμη και τις μέρες της καραντίνας, μιας και τα κτίρια είναι ανοιχτά. Η ίδια, όντας εργαζόμενη με πλήρες ωράριο 6 ωρών, θέλησε να απασχοληθεί κάνοντας κάτι ουσιαστικό.

Όπως δήλωσε και οι ίδια εργάζεται στο συγκεκριμένο σχολείο εδώ και 11 χρόνια και για εκείνη ο χώρος αυτός είναι το δεύτερο σπίτι της. «Θέλησα να το φρεσκάρω μιας και είχαμε ήδη τα χρώματα στην αποθήκη και δεν μου ήταν κόπος. Το έκανα τόσο για τα παιδιά όσο και για εμένα, για να βρίσκομαι κι εγώ σε έναν χώρο όμορφο και καθαρό όπως κι εκείνα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την ίδια, η όλη διαδικασία της πήρε 1 μισή εβδομάδα.

«Είναι προς τιμήν της»

Η διευθύντρια του σχολείου Ιωάννα Λέμα χαιρέτισε την αξιέπαινη πράξη της καθαρίστριας τονίζοντας πως «είναι προς τιμήν της» και πως χρειάζεται να επικροτείται ο εθελοντισμός στις μέρες μας και να προβάλλονται τέτοιου είδους πράξεις.

«Όταν ο εθελοντισμός γίνεται πράξη, το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι λιγότερο από καλό. Η διάθεση, όμως, για την οποιαδήποτε έμπρακτη προσφορά βαθμολογείται, το ίδιο σίγουρα, με άριστα. Ευχαριστούμε πολύ την καθαρίστρια του σχολείου μας, την κυρία Βούλα για την προσφορά της να βάψει όλες τις αίθουσες και τους χώρους του σχολείου, ώστε να το βρουν τα παιδιά μας φρεσκαρισμένο και καθαρό, όταν με το καλό επιστρέψουμε σε αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει