Ενημέρωση με ένα κλικ

«Χ»αμένες και οι δύο στο «Ολντ Τράφορντ»

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε του ντέρμπι του Μάντσεστερ που διεξήχθη στο Ολντ Τράφορντ μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Οι δύο ομάδες δεν ρίσκαραν, προκειμένου να αποφύγουν το ενδεχόμενο μιας ήττας και τελικά η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Η Γιουνάιτεντ προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες, ενώ οι «πολίτες» από δύο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των 22 παικτών δεν κατάφεραν αυτή την φορά να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα κι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν περισσότερο στην κορυφή τις Τότεναμ και Λίβερπουλ.

Η Νιούκαστλ κατάφερε δύσκολα να λυγίσει την αντίσταση της Γουέστ Μπρομ και να πάρει τη νίκη με 2-1 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Οι «ανθρακωρύχοι» προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με τον Αλμιρόν, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Φούρλονγκ (51′), για να έρθει στο 83′ ο Γκέιλ και να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Στιβ Μπρους.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Αστον Βίλα πήρε σπουδαίο «διπλό» στο «Μολινό», από τη Γουλβς με 1-0. Το ματς κρίθηκε από το εύστοχο πέναλτι του Ελ Γκαζί. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Μουτίνιο για τους γηπεδούχους, ενώ στο 85ο λεπτό είχε δει την κόκκινη κάρτα και ο Ντάγκλας Λουίζ για τους «χωριάτες». Συνοπτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει