Ενημέρωση με ένα κλικ

24ωρος Διαδικτυακός Μαραθώνιος – YouTube και gaming στηρίζουν το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία με στόχο να καλύψει την λειτουργία των 7 ασθενοφόρων του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού» ξεκινά απο σήμερα και για 24 συνεχόμενες ώρες απο την gaming και youtube κοινότητα με πάρα πολλούς γνωστούς gamers, stand up comedians και Youtubers να παίρνουν μέρος για αυτό τον ιερό σκοπό.

Για εμας αυτή η δράση πέραν της ουσίας της στήριξης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ειναι και μια πυξίδα πως αν ενωθούν οι νέοι άνθρωποι, που αποτελούν κομμάτι της σύγχρονης διασκέδασης, μπορούν να καταφέρουν πολλά μέσω του διαδικτύου και να περάσουν το μήνυμα αλληλεγγύης στους χιλιάδες μικρούς φίλους που τους ακολουθούν και παρακολοθούν τα κανάλια τους στο YouTube.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Για 8η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει ο 24ωρος Μαραθώνιος Gaming powered by Teleperformance από τον Γιώργο «Zok» Ζώκα για την υποστήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από τις 14:00 και για 24 ώρες σε ζωντανή μετάδοση, περισσότεροι από 30 YouTubers, κωμικοί και επικά άτομα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν το έργο του οργανισμού.

Οι Κώστας Μαλιάτσης, LegitGamingGR , Κακός Χαμός, Ανδρέας Πασπάτης, Nivek, Κώστας Κρύος, Στέλιος Ανατολίτης, Χρύσα Κατσαρίνη, Αριστοτέλης Ρήγας, Ζήσης Ρούμπος, Μελίνα Σπετσιέρη, Zisis, Σπήλιος Φλώρος, Ηλίας Φουντούλης, The Kouzins, Δήμητρα Νικητέα, Oldschool, Axel, Αλέξανδρος Μαλιάτσης, GRamers , Δημήτρης Καρέτσος, Δημήτρης Αμπράζης, Παυλος Κρούστης, TechItSerious, Γιώργος Καλλίφας, Βαγγέλης Νάκης θα παίξουν τα αγαπημένα τους videogames, καλώντας τον κόσμο να κάνει δωρεές, οι οποίες πηγαίνουν απευθείας και στο 100% τους στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύοντας τη συνεχή προσπάθειά του για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών στην Ελλάδα, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Όλα τα έσοδα από τον φετινό Μαραθώνιο θα καλύψουν την λειτουργία των 7 ασθενοφόρων του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού».

Όλες τις πληροφορίες για τον Μαραθώνιο μπορείτε να τις δείτε εδώ!

Φέτος δυναμικό παρών στο Μαραθώνιο δίνει η Teleperformance Greece, η κορυφαία εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα, που διαχρονικά στέκεται δίπλα στις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με μία πολύ σημαντική ενίσχυση που το ύψος θα ανακοινωθεί στο τέλος του Μαραθωνίου γίνεται συνεργάτης της ενέργειας. Παράλληλα ο Μαραθώνιος θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ταύρο  από όπου και θα γίνει η ζωντανή μετάδοση.

Οι τρόποι δωρεάς κατά την διάρκειά του Livestream είναι οι εξής:

  • Κλήση από σταθερό και κινητό στο 19810*
  • SMS τη λέξη «Χαμόγελο» στο 19810**
  • Paypal: Θα υπάρχει στην περιγραφή του livestream, link στο οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να συνεισφέρετε μαζί με την επιλογή να φανεί το όνομα ή nickname σας στην οθόνη.

Οι επτά προηγούμενες χρονιές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 33.000€ και χιλιάδες κόσμου διασκέδασαν αλλά παράλληλα ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ευχαριστούμε θερμά τον platinum χορηγό του 8ου 24ωρου Μαραθώνιου You.gr  και τον Όμιλο Quest, που διαχρονικά βρίσκονται πάντα δίπλα στις δράσεις του Οργανισμού.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει