Ενημέρωση με ένα κλικ

ΝΔ: Εθισμένος στο θράσος και τόσο στριμωγμένος από τις αποκαλύψεις ο Τσίπρας

Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τους ισχυρισμούς που προέβαλε ως προς την ενοικίαση της βίλας στο Σούνιο, όσο και για την επίθεση κατά του πρωθυπουργού και των ΜΜΕ, για την κριτική που του ασκούν, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η ΝΔ. «Με την σημερινή απολογία σας αποδείξατε και πάλι ότι κατοικείτε στο σπίτι του ψέματος και παραθερίζετε στη βίλα της υποκρισίας» απάντησε η ΝΔ.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία «αρκεί μια ματιά στις τρέχουσες τιμές του Σουνίου για να ξεσπάσει σε γέλια με τα αστεία επιχειρήματα του κ. Τσίπρα» και σημειώνει ότι «εθισμένος στο θράσος και τόσο στριμωγμένος από τις αποκαλύψεις« ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον κ. Μητσοτάκη ζητώντας να μιλήσει για το ενοίκιο που πληρώνει εκείνος στο δικό του σπίτι, καλώντας τον να μην προσπαθεί να φορτώσει σε άλλους προβλήματα που προκαλεί ο ίδιος στον εαυτό σας

Αναλυτικά, ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα ψέματα που έχει πει ο κ. Τσίπρας για τη βίλα στο Σούνιο είναι τόσο προφανή, ώστε όσο τα επαναλαμβάνει, τόσο περισσότερο εκτίθεται. Ευρισκόμενος σε παράκρουση τα επανέλαβε και σήμερα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, λοιπόν, ένας καλός ταβερνιάρης τού γνώρισε έναν καλό άνθρωπο, ο οποίος εξαντλώντας τα όρια της καλοσύνης του, δέχθηκε να ανακαινίσει ο ίδιος τη βίλα του και ύστερα να του τη νοικιάσει. Δέχτηκε, μάλιστα, να ξοδέψει για τις επισκευές περισσότερα από όσα θα περιμένει να εισπράξει από τα ενοίκια στα επόμενα χρόνια. Και όλα αυτά, ενώ το σπίτι είχε βγει προς πώληση για 1,2 εκατομμύρια ευρώ!

Όσο για τη δικαιολογία ότι 500 ευρώ το μήνα αντιστοιχούν, σήμερα, σε μία παραθεριστική κατοικία 141 τετραγωνικών, με ένα στρέμμα κήπου και μπροστά στη θάλασσα, τι να σχολιάσει κανείς. Αρκεί μια ματιά στις τρέχουσες τιμές του Σουνίου για να ξεσπάσει σε γέλια με τα αστεία επιχειρήματα του κ. Τσίπρα.

Είναι, μάλιστα, τόσο εθισμένος στο θράσος και τόσο στριμωγμένος από τις αποκαλύψεις, ώστε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον κ. Μητσοτάκη ζητώντας να μιλήσει για το ενοίκιο που πληρώνει εκείνος στο δικό του σπίτι. Όταν είναι γνωστό από το Πόθεν Έσχες ότι η κατοικία του Πρωθυπουργού αποκτήθηκε το 1997, επτά χρόνια πριν μπει στην πολιτική. Και, βεβαίως, είναι δηλωμένο από την πρώτη στιγμή.

Κύριε Τσίπρα, μην προσπαθείτε να φορτώσετε σε άλλους προβλήματα που προκαλείτε ο ίδιος στον εαυτό σας. Με την σημερινή απολογία σας αποδείξατε και πάλι ότι κατοικείτε στο σπίτι του ψέματος και παραθερίζετε στη βίλα της υποκρισίας».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει