Ενημέρωση με ένα κλικ

Καρδίτσα: Café έβαλε…αρκούδους στη θέση των πελατών

Το Destro all day services, όπως και πολλά άλλα μαγαζιά στην Καρδίτσα, έπαθε μεγάλη ζημιά τον Σεπτέμβριο λόγω του Ιανού. Παρόλα αυτά, ο ιδιοκτήτης του cafe αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή και να ανακαινίσει όλο το μαγαζί.  

Συγκεκριμένα, η βιτρίνα του μαγαζιού κλέβει την παράσταση με τον υπέροχο και πρωτότυπο στολισμό της. Ο ιδιοκτήτης τοποθέτησε μεγάλους λούτρινους αρκούδους να κάθονται στις καρέκλες ως πελάτες. 

Η συγκεκριμένη ιδέα τράβηξε αμέσως την προσοχή των κατοίκων της Καρδίτσας και ανέβασε τη διάθεσή τους. Οι φωτογραφίες του cafe έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο και όλοι οι κάτοικοι μιλούν για αυτό.  

«Κόντρα στον καιρό, κόντρα στην κατάσταση που ζούμε όλοι, έχουμε αποφασίσει να βλέπουμε την ζωή με την θετική ματιά. Από την ωραία πλευρά της. Στην Καρδίτσα όλοι πάθαμε μεγάλη ζημιά τον χειμώνα με τον Ιανό. Επιχειρήσεις και περιουσίες καταστράφηκαν. Και εμείς μαζί. Στο Destro όμως αποφασίσαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να μην κοιτάμε με σταυρωμένα τα χέρια. Για τη δική μας ψυχολογία, για την ψυχολογία των πολιτών της Καρδίτσας, της πόλης μας, πήραμε την απόφαση να φτιάξουμε σχεδόν από την αρχή το μαγαζί μετά την καταστροφή που πάθαμε και ενόψει Χριστουγέννων παρότι είμαστε κλειστά και δεν υποδεχόμαστε κόσμο, να βλέπουν μια εικόνα που θα τους φτιάχνει τη διάθεση. Με την ευχή και την ελπίδα σύντομα όλοι μαζί να περάσουμε ωραίες στιγμές στο μαγαζί. Η ιδέα να βάλουμε αρκούδους για πελάτες και να στολίσουμε κανονικά το μαγαζί για τις γιορτές, έγινε ήδη viral και αρέσει πολύ», εξηγεί ο ιδιοκτήτης του Destro all day service.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=686051815445155&id=174440376606304

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει