Ενημέρωση με ένα κλικ

J2US: Με άρωμα Eurovision το επόμενο live – Καλεσμένη η Φουρέιρα

Το J2US πάει… Eurovision και υποδέχεται στη σκηνή του την εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα!

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα με το Fuego κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision το 2018. Η ίδια θα απογειώσει το Σαββατόβραδο με την εκρηκτική εμφάνισή της στο stage.

Το show του Νίκου Κοκλώνη θα φέρει στις οθόνες τις καλύτερες στιγμές του αγαπημένου μουσικού θεσμού. Ο θεσμός μετράει πάνω από 60 χρόνια ιστορίας. Αγαπημένα τραγούδια και αξέχαστες στιγμές γέλιου και κεφιού περιμένουν τους τηλεθεατές αυτό το Σάββατο στις 21.00 στο OPEN.

Ποιο θρυλικό τραγούδι της Eurovision θα ερμηνεύσει το κάθε ζευγάρι; Θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας αυτό που θα τους ανατεθεί; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση και ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει; Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να βάλουν “Douze Points” στο ζευγάρι που θα τους συναρπάσει. Ποια θα είναι η γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους;

 

Φυσικά το αποτέλεσμα θα το κρίνει και το κοινό που είναι ο πέμπτος κριτής του show και αποφασίζει 50-50 μαζί με την κριτική επιτροπή για την τύχη των ζευγαριών. Μέσα από το application του OPEN, αλλά και μέσω τηλεφώνου ή sms, το κοινό δίνει τη θετική του ψήφο στο ζευγάρι που θέλει να παραμείνει και στο επόμενο Live.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει