Ενημέρωση με ένα κλικ

Ολυμπιακός : Η αποστολή για την Πόρτο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (9/12, 22:00) στο Καραϊσκάκη την Πόρτο για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. O Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το κρίσιμο ματς με τους Δράκους. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης των ερυθρόλευκων ανακοίνωσε τους 22 παίκτες που θα έχει μαζί του. Το παιχνίδι με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα κρίνει την παρουσία του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League με αντίπαλο την Πόρτο. 

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε για τελευταία φορά τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. 

Η αποστολή 

Σα, ΤζολάκηςΚαραργύρηςΡαφίνια, Μπα, ΣισέΣεμέδο, Παπαδόπουλος, ΧολέμπαςΒινάγκρε, Σουρλής, ΜπουχαλάκηςΕμβιλά, Ανδρούτσος, ΚαμαράΠέπε, Μασούρας, ΡαντζέλοβιτςΒρουσάιΦορτούνηςΣουντανί, Ελ Αραμπί. 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει