Ενημέρωση με ένα κλικ

Η φωτογραφία της ζωής μου: Η νέα εκπομπή της Τουμασάτου

Tι κρύβεται πίσω από μία φωτογραφία; Μία ανάμνηση. Ένα συναίσθημα. Μια στιγμή που «πάγωσε» στον χρόνο. Μία γέφυρα που ενώνει το πριν με το τώρα. «Η φωτογραφία της ζωής μου» με παρουσιάστρια τη Μαριάννα Τουμασάτου έρχεται στον ΑΝΤ1 και φωτίζει μοναδικές ιστορίες μαζί με τους ανθρώπους που τις έζησαν.

Οι πρωταγωνιστές ξεφυλλίζουν το άλμπουμ της ζωής τους. Ταξιδεύουν στις αναμνήσεις τους και μια από αυτές ζωντανεύει και πάλι σήμερα μέσα από ένα κλικ.

«Θα δούμε όλοι μαζί, ανθρώπους με υπέροχες ιστορίες. Ιστορίες με καλή και θετική διάθεση. Είναι ένα τρυφερό ντοκιμαντέρ. Δεν έχει καμία σχέση με ριάλιτι. Από τις φωτογραφίες που μας παρουσιάζουν, μία κάνει τη διαφορά. Έρχεται μετά ο Αλέξανδρος και τις γυρίζουμε πάλι από την αρχή» δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

Ο φωτογράφος της εκπομπής, Αλέξανδρος Μαραγκός, μαζί με την ομάδα παραγωγής, «δημιουργούν» ξανά το παρελθόν. Τα πρόσωπα στήνονται και πάλι μπροστά από τον φακό. Τα ίδια ρούχα, τα ίδια αντικείμενα, τα ίδια συναισθήματα φέρνουν το χθες στο σήμερα. «Καμιά φορά αυτές που νομίζεις ότι είναι οι πιο απλές φωτογραφίες, είναι και οι πιο δύσκολες για να βγουν» τόνισε ο γνωστός φωτογράφος.

Έντονα συναισθήματα συγκίνησης και νοσταλγίας έρχονται στο νέο «τρυφερό ντοκιμαντέρ» του ΑΝΤ1, «Η φωτογραφία της ζωής μου», με τη Μαριάννα Τουμασάτου.

Πηγή: toethnos.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More