Ενημέρωση με ένα κλικ

Διπλό για τη Εθνική και φουλ για την πρωτιά με τη Σλοβενια

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ήταν δημιουργός και σκόρερ, η Εθνική Ελλάδος επικράτησε με 0-2 της Μολδαβίας στο “Κισινάου”.

Ο διεθνής επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 32΄ με άπιαστο σουτ από τα 30 μέτρα, κάνοντας το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στο 41′, μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας σε σέντρα από αριστερά, η μπάλα πηγαίνει στον Έλληνα άσο, ο οποίος βρήκε τον Μπακασέτα και αριστερό σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ναμάσκο και διπλασίασε τα τέρματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμό έπεσε, χωρίς να γίνουν οι μεγάλες φάσεις, και η “γαλανόλευκη” πήρε ένα διπλό που είναι σημαντικό για την επόμενη αγωνιστική με την Σλοβενία, που θέλει τη νίκη για να πάρει την πρωτιά του ομίλου.

Οι συνθέσεις:
ΜΟΛΔΑΒΙΑ (Ενγκίν Φιράτ): Ναμάσκο, Αρμάς, Πόσματς, Ζαρντάν, Ρέαμπτσιουκ, Τσεμποτάρου (46΄ Επουρεάνου), Ιονίτσα (83΄ Μποϊτσιούτς), Τσότσιουτς (46΄ Καϊμάκοφ), Ράτσα (62΄ Τουρτσάν), Σπατάρου, Νταμασκάν (71΄ Ντρος)

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν΄τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Τσιμίκας (62΄ Κυριακόπουλος), Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας, Μαυρίας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Λημνιός (78΄ Χατζηγιοβάννης), Μπακασέτας, Φορτούνης (65΄ Τζόλης), Παυλίδης (78΄ Γιακουμάκης)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει