Ενημέρωση με ένα κλικ

Α. Γεωργιάδης για επίθεση σε πρύτανη: «Εγκληματικές συμμορίες – Να μπαίνουν φυλακή χωρίς αναστολή»

Όπως ξεμπερδέψαμε με τη Χρυσή Αυγή, πρωθυπουργός και κυβέρνηση είμαστε αποφασισμένοι να ξεμπερδέψουμε και με την “κόκκινη Χρυσή Αυγή”», τόνισε ο Αδ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας την επίθεση στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, επισημαίνοντας ότι όλοι αυτοί «δεν είναι παρά εγκληματικές συμμορίες».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι έχει σκοπό να εισηγηθεί πολύ αυστηρούς νόμους, για τις ποινές που θα επιβάλλουν τα δικαστήρια, ώστε να μπαίνουν φυλακή οι δράστες χωρίς αναστολή.

Ερωτηθείς για το πώς ακριβώς βοήθησε η κατάργηση του ασύλου σε ζητήματα βίας εναντίον των πανεπιστημιακών αρχών, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «η κατάργηση του ασύλου μπορεί να λύσει το πρόβλημα αν κάποιος καλέσει την αστυνομία. Στην προκειμένη περίπτωση ουδείς κάλεσε την αστυνομία», είπε

Όπως εξήγησε ο υπουργός, οι αρχές των πανεπιστημίων φοβούνται ότι αν καλέσουν την αστυνομία την επόμενη μέρα θα συμβούν χειρότερα.

«Η βία της άκρας αριστεράς έχει έρθει η ώρα να τελειώσει και θα τελειώσει επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ για τις δηλώσεις της κας Γκαρά του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε πως «όσα είπε εκφράζουν μια παγιωμένη άποψη σε όλη τη μεταπολίτευση στην Ελλάδα ότι η βία που προέρχεται από την αριστερά είναι καλή βία. Αυτή η στρεβλή αντίληψη έχει έρθει η ώρα να τελειώσει».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More