Ενημέρωση με ένα κλικ

Διασυρμός του Τζόκοβιτς

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από τον τελικό του Roland Garros, ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε την δεύτερη ήττα του εντός του 2020, από τον εξαιρετικό Λορέντσο Σόνεγκο στο πλαίσιο του Estre Bank της Βιέννης.

Ο 25χρονος Ιταλός (νο42 στην παγκόσμια κατάταξη) διέσυρε τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου με 2-0 σετ (6-2, 6-1), κάνοντας ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς και πετυχαίνοντας ο ίδιος τη νίκη… της ζωής του!

Από το ξεκίνημα του ματς ο Σόνεγκο έπαιξε επιθετικό τένις, εξουδετερώνοντας πλήρως τον μεγάλο αντίπαλό του κι αφού πήρε την συντριπτική πλειοψηφία των κρίσιμων πόντων από τον μετρ του είδους, Τζόκοβιτς, με μία συγκλονιστική εμφάνιση έστειλε τον Σέρβο… στο καναβάτσο σε κάτι παραπάνω από μια ώρα αγώνα!

Εκτός του Open της Βιέννης έμεινε και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ από τον εκπληκτικό Κέβιν Άντερσον. O 34χρονος τενίστας χρειάστηκε λίγο περισσότερο από μιάμιση ώρα για να επικρατήσει με 2-0 (6-4, 7-6(5) δείχνοντας ότι ακόμη και τώρα μπορεί να παίξει τένις υψηλού επιπέδου.

Ο Νοτιοαφρικανός με τη νίκη του προκρίθηκε στους ημιτελικούς του τουρνουά, όπου περιμένει τον αντίπαλο του από το ζευγάρι ανάμεσα στον Ντομινίκ Τίμ με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει