Ενημέρωση με ένα κλικ

Αλ. Βατόπουλος: Είμαστε σε μια χρονιά που η νεολαία δεν θα διασκεδάσει πολύ

Έκκληση στους πολίτες για υπομονή με την πανδημία του κορωνοϊού απηύθυνε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, ο οποίος έστειλε μήνυμα στη νεολαία να συνειδητοποιήσει ότι «είμαστε σε μια χρονιά που δεν θα διασκεδάσει πολύ».

Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» ο κ. Βατόπουλος σημείωσε ότι «δεν πρόκειται να είναι όλη η ζωή μας έτσι» και πρόσθεσε πως «αν προσπαθήσουμε φέτος και του χρόνου αυτό το πράγμα θα τελειώσει. Αυτή η κατάσταση με τις μάσκες είναι απολύτως παροδική. Αν το συνειδητοποιήσουμε αυτό θα εφαρμόσουμε καλύτερα τα μέτρα».

Σύμφωνα με τον ίδιο η πανδημία «στην Ελλάδα ελέγχεται καλύτερα από ό,τι στην βόρεια Ευρώπη και την Ισπανία. Αν προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο, στα γηροκομεία να μην γίνονται επισκέψεις. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πάρτι 1.000 άτομα στις πλατείες».

«Για να περάσει με το μικρότερο δυνατό κόστος σε ζωές και στην οικονομία πρέπει να τηρούμε τα μέτρα» κατέληξε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More