Ενημέρωση με ένα κλικ

Στην Αχαΐα ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α μετά από πρόσκληση της Χριστίνας Αλεξοπούλου

Για την ανάγκη γενικότερης στήριξης των αγροτών της Αχαΐας από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του τοπικού ΕΛ.Γ.Α, ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ανδρέα Λυκουρέντζο η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου στη σημερινή τους συνάντηση.

 

Η Βουλευτής αναφέρθηκε συνολικά στα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς (σταφυλιού, πατάτας, ελιάς, φράουλας κ.λπ) και στα θέματα των αποζημιώσεων, οι οποίες αναμένονται άμεσα, ζητώντας από τον κ. Λυκουρέντζο την προσωπική του φροντίδα ώστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες να επιλύονται το ταχύτερο δυνατό.

 

Η κα Αλεξοπούλου προσκάλεσε επίσης τον κ. Λυκουρέντζο να επισκεφθεί άμεσα την Αχαΐα, πρόσκληση την οποία ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α αποδέχθηκε και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθεί στην περιοχή.

 

Η στήριξη της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρωτογενή παραγωγή  της Αχαΐας παρέχεται σε κορυφαίο επίπεδο. Είμαστε όλοι δίπλα στους αγρότες μας

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More