Ενημέρωση με ένα κλικ

Ψάχνει το 2/2 μακριά από την έδρα του ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν που μετρά πέντε παίκτες, τον προπονητή της Τι Τζέι Πάρκερ και τον βοηθό του με κορονοϊό, στη Λιόν την Τρίτη (13/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε στις 17:00 τη Δευτέρα (12/10) με προορισμό τη Γαλλία και τη Λιόν, ενόψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν την Τρίτη (13/10).

Στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας πάντως υπάρχει ανησυχία, καθώς 11 μέλη της γαλλικής ομάδας (συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή Τι Τζέι Πάρκερ) διεγνώσθησαν με κορονοϊό, Σύμφωνα με το ειδικό πρωτόκολλο της Euroleague για την πανδημία του κορονοϊού, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, εφόσον η Βιλερμπάν μπορεί να παρατάξει οκτώ παίκτες.

Η Βιλερμπάν έχει δηλωμένο ρόστερ 15 παικτών στη Euroleague και αυτή τη στιγμή έχει 9 παίκτες (7 του ανδρικού και 2 της εφηβικής ομάδας).

Σε περίπτωση που μία ομάδα δεν είναι σε θέση να δηλώσει οκτώ παίκτες, τότε η αντίπαλος αναδεικνύεται νικήτρια άνευ αγώνα, με σκορ 20-0. Εκτός αποστολής έμειναν ξανά, όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό, οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Πιερ Τζάκσον.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει