Ενημέρωση με ένα κλικ

Εκτός κινδύνου ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο Covid-19 χτύπησε την πόρτα και του Νίκολα Πέκοβιτς, στέλνοντας τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού στο νοσοκομείο. Αρχικά, φήμες κι ένα δημοσίευμα της «Telegraf.rs» είχαν ενσπείρει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του, όμως άνθρωπος από το περιβάλλον του παλαίμαχου αθλητή μίλησε στην ιστοσελίδα «Blic.rs» και έδωσε άλλη διάσταση στο θέμα.

Ο οικείος του Πέκοβιτς επιβεβαίωσε τη νοσηλεία του Μαυροβούνιου παλαίμαχου διεθνή, αλλά διευκρίνισε πως η κατάστασή του είναι σταθερή και επ΄ ουδενί απειλείται η ζωή του. «Βρίσκεται στο νοσοκομείο της Ποντγκόριτσα από την Παρασκευή, αλλά αναπνέει κανονικά. Όλες οι ζωτικές του ενδείξεις είναι καλές», υπογράμμισε.

«Είναι σταθερή η κατάστασή του, αλλά οι γιατροί τον συμβούλεψαν να παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους. Έτσι πάει η διαδικασία», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονταν στο δημοσίευμα της «Telegraf.rs», ο Πέκοβιτς βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, οι πνεύμονές του έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό κι αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More