Ενημέρωση με ένα κλικ

Δημοσκόπηση: Το 21% θέλει μια «σοβαρή» Χρυσή Αυγή

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε η Prorata για λογαρισμο της Εφημερίδας των Συντακτών και αφορούν στην καταδικαστική απόφαση της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για την πρώτη έρευνα που διεξήχθη μετά την ανακοίνωση της απόφασης που καταδικάζει την Χρυσή Αυγή και τα μέλη της ως εγκληματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα η πλειοψηφία των πολιτών που απάντησαν στα ερωτήματα εκφράζει ικανοποίηση από την έκβαση της δίκης της Χρυσής Αυγής. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 83% των συμμετεχόντων στο γκάλοπ δηλώνει ικανοποιημένο από την καταδίκη των ναζιστών, ωστόσο το 76% εκτιμά ότι δεν τελειώσαμε οριστικά με τον φασισμό.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ένα εύρημα που προκύπτει από την έρευνα σύμφωνα με το οποίο το 21% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση δήλωσε ότι θεωρεί χρήσιμη μια «σοβαρή» Χρυσή Αυγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι 4 στους 10, από τους συγκεκριμένους που έδωσαν αυτήν την απάντηση, είναι δεξιάς προέλευσης ψηφοφόροι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More