Ενημέρωση με ένα κλικ

Συνάντηση της Χριστίνας Αλεξοπούλου με Παπαθανάση για τα προγράμματα ενίσχυσης

Να κινηθούν άμεσα οι Αχαιοί αγρότες και επαγγελματίες και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τα δύο νέα προγράμματα ενίσχυσης του Αναπτυξιακού Νόμου, καλεί η Βουλευτής μετά τη χθεσινή της συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παπαθανάση.

Στη συνάντησή τους, η οποία είχε ως αντικείμενο την στήριξη των κλάδων που επλήγησαν από την πανδημία και την πρόσφατη κακοκαιρία, ο κ. Παπαθανάσης ενημέρωσε αναλυτικά την Βουλευτή για τις δύο νέες προκηρύξεις οι οποίες υπογράφηκαν στις 31 Αυγούστου, συνολικού προϋπολογισμού 500 εκ. ευρώ. Αμφότερες εστιάζουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους αγροτικούς συνεταιρισμούς και στις ομάδες αγροτών ή αγροτικών εταιρικών συμπράξεων.

Η κα Αλεξοπούλου δεσμεύτηκε να παρακινήσει και να ενημερώσει με κάθε τρόπο τους ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής και τους επαγγελματίες της Αχαΐας για τις δυνατότητες που παρέχουν τα δύο νέα προγράμματα. Μαζί με την επιστρεπτέα προκαταβολή και τα υπόλοιπα χρηματοδοτικά εργαλεία που θέσπισε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εν μέσω της πανδημίας, ισχυροποιούν το πλέγμα προστασίας και υποστήριξης της πραγματικής οικονομίας.

«Τα χρήματα υπάρχουν, τα εργαλεία για να «πέσουν στην αγορά» δημιουργήθηκαν. Οι Αχαιοί αγρότες και επαγγελματίες να σπεύσουν άμεσα και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά, ώστε να ωφεληθούν από τις ενισχύσεις. Ευχαρίστησα ιδιαίτερα τον κ. Παπαθανάση για την αμεσότητα των παρεμβάσεών του. Είμαστε πάντοτε εδώ, να στηρίζουμε έμπρακτα την πρωτογενή παραγωγή και το εμπόριο της Αχαΐας.» δήλωσε η κα Αλεξοπούλου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής της με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει