Ενημέρωση με ένα κλικ

“Πράσινο φως” από το ΕΣΡ για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV

Ενέκρινε το ΕΣΡ τη μετάδοση του τηλεοπτικού περιεχομένου «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV» μέσω ευρυζωνικού δικτύου και μέσω δορυφόρου, όπως προκύπτει από την απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.

Την αίτηση για την έγκριση  περιεχομένου  με βάση το άρθρο 15 του ν.3592/2007, κατέθεσε η GREEN TV ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , η οποία έλαβε και την έγκριση. Το πρόγραμμα του καναλιού θα μεταδίδεται από την συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV, εξού και η έγκριση περιεχομένου από το ΕΣΡ για τη μετάδοση μέσω δορυφόρου

Η αίτηση αφορά στη μετάδοση 6ωρου προγράμματος αθλητικού περιεχομένου σε καθημερινή βάση. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει, σύμφωνα με την δήλωση της αιτούσας, τους αγώνες της ποδοσφαιρική ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός 5 (φιλικούς αγώνες προετοιμασίας και εντός έδρας αγώνες στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Super League), καταγραφές των προπονήσεων της ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τις εκτός έδρας αποστολές της, τις προπονήσεις της και τους αγώνες και τις προπονήσεις της Ακαδημίας της.

Θα μεταδίδει, επίσης, ειδήσεις και πληροφορίες αθλητικού περιεχομένου, τους αγώνες του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, όπως του Τμήματος Βόλεϊ, Στίβου και Κολύμβησης, αγώνες από το αρχείο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κα. Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται υπό το σήμα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV. Στην αίτηση περιλαμβάνεται ενδεικτικό εβδομαδιαίο προγραμματισμό με αναφορά στον τίτλο κάθε προγράμματος και την διάρκειά του. H αιτούσα εταιρεία σημειώνει, ωστόσο, ότι η οριστικοποίηση του προγραμματισμού θα γίνει μετά τον καθορισμό της ώρας και ημέρας των μεταδόσεων των αγώνων της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕ» και των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από τις αρμόδιες αρχές.

ΠΗΓΗ: typologies.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει