Ενημέρωση με ένα κλικ

Κρήτη: Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του – Διασωληνωμένη στην εντατική η νεαρή γυναίκα

Ένα άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας άνδρας ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν την Τετάρτη το πρωί όταν ο 42χρονος Έλληνας διαπληκτίστηκε έντονα με την 48χρονη Ρουμάνα σύντροφό του. Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με αποτέλεσμα ο 42χρονος να αρχίσει να την βαρά με μανία στο κεφάλι μέχρι που η άτυχη γυναίκα έπεσε λιπόθυμη.

Ο ίδιος την πήρε και την πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τους γιατρούς στα επείγοντα να την διασωληνώνουν και να την μεταφέρουν εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί ωστόσο βλέποντας τα τραύματα της γυναίκας κατάλαβαν πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Οι αρχές έσπευσαν στο νοσοκομείο και αφού πήραν τις απαραίτητες καταθέσεις διαπίστωσαν πως ο σύντροφός της ήταν εκείνος που προκάλεσε αυτά τα τραύματα στην 48χρονη.

Τον αναζήτησαν και μέσα σε λίγη ώρα τον εντόπισαν σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου.

Ο 42χρονος έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Πηγή: Cretapost

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει