Ενημέρωση με ένα κλικ

Πως κόλλησε κορονοϊό ο αστυνομικός στην Κρήτη

Καλά στην υγεία του και χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα είναι ο αστυνομικός που κόλλησε κορονοϊό στην Κρήτη, ενώ βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα.

Μετά από αυτό το περιστατικό η Αστυνομική Διεύθυνση έχει θέσει σε εφαρμογή όλα τα πρωτόκολλα υγείας, όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Έτσι θα γίνει απολύμανση όλων των χώρων, ενώ αυτό που συνιστάται σε όλους τους αστυνομικούς είναι να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newshub.gr o αστυνομικός κόλλησε από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο εργάζεται στον τουριστικό τομέα. Ο αστυνομικός ήταν ασυμπτωματικός, όμως θέλησε να υποβληθεί προληπτικά σε τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό!

Μετά από την είδηση αυτή το Σωματείο των αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου έχει καταθέσει αίτημα ώστε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να μεταβεί στο Αστυνομικό Μέγαρο και να υποβάλλει μέσω δειγματοληπτικού ελέγχου σε τέστ αστυνομικούς υπαλλήλους.

Το ευτύχημα της υπόθεσης είναι ότι όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν συνάδελφοι του αστυνομικού, με τον οποίο είχαν έρθει σε επαφή, βγήκαν αρνητικά.

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More