Ενημέρωση με ένα κλικ

Δικογραφία σε βάρος διοργανωτών συγκέντρωσης κατά της μάσκας στο Ηράκλειο

Την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών προκάλεσε η κινητοποίηση ενάντια στη χρήση μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ηράκλειο Κρήτης, με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη δύο γυναικών που φέρονται να είναι διοργανωνάτριες της συγκέντρωσης στην πόλη της Κρήτης.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, έχουν ταυτοποιηθεί δύο γυναίκες 33 και 30 ετών οι οποίες και αναζητούνται, μετά και τον σχηματισμό της δικογραφίας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, περίπου 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας στα σχολεία.

Υπενθυμίζεται ότι στο Ηράκλειο, μετά τα αυξημένα κρούσματα του προηγούμενου διαστήματος, έχουν τεθεί σε εφαρμογή έκτακτα περιοριστικά μέτρα, τα οποία μεταξύ άλλων προβλέπουν: αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης, απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο και υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Αντίστοιχες συγκεντρώσεις έγιναν χθες και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αίγιο και Λάρισα. Σε όλες τις συγκεντρώσεις οι διαδηλωτές, έκαψαν και ποδοπάτησαν μάσκες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More