Ενημέρωση με ένα κλικ

Ρύθμιση Κυκλοφορίας στην Αθηνών – Κορίνθου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων, θα υπάρξουν από Δευτέρα (7/9), και θα διαρκέσουν μέχρι τις 18/12.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στον H /Κ Μεγάρων , από τη χ/θ 38,714 έως τη χ/θ 39,250, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, κατά το χρονικό διάστημα από την ώρα 07.00΄της 07-09-2020 έως την ώρα 20.00΄της 18-12-2020, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:

-ΦΑΣΗ Β :

Την μετατόπιση των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας προς τον δεξιό κλάδο και μικρό τμήμα του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Τον αποκλεισμό νοτίου τμήματος του αριστερού κλάδου του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Τον τοπικό αποκλεισμό της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:
– και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τρεις (3) λωρίδες κυκλοφορίας (πλάτους 3,25μ. η αριστερή και η μεσαία, 3,50μ. η δεξιά)
– στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα δημιουργηθεί μια είσοδος εργοταξίου, περί τη χ.θ. 39,034 με λωρίδα επιβράδυνσης μήκους 60μ. και μια έξοδος εργοταξίου, περί τη χ.θ. 38,850 με λωρίδα επιτάχυνσης μήκους 60μ.
-ΦΑΣΕΙΣ Β1 και Β2

Την απόδοση στην κυκλοφορία μίας (1) επιπλέον λωρίδας κυκλοφορίας (Λ.Ε.Α) στην κατεύθυνση αναμενόμενης κυκλοφοριακής αιχμής, ώστε να διατίθενται τρεις (3) λωρίδες κυκλοφορίας και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), είτε στην κατεύθυνση προς Κόρινθο είτε στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει