Ενημέρωση με ένα κλικ

Γεωργιάδης: Πώς κόλλησα κορονοϊό – Βολές κατά Κρέτσου για το σχόλιό του

«Η πανδημία δεν κάνει διάκριση στα αξιώματα. Στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι, είτε πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης. Και τα κυβερνητικά στελέχη τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης από το σπίτι του όπου βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς την Πέμπτη βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Το μάθαμε 10 λεπτά πριν μπούμε στο κυβερνητικό αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη. Ο  επενδυτής είχε έρθει έχοντας κάνει τεστ 72 ώρες πριν, που βγήκε αρνητικό, αλλά σε νέο τεστ στο αεροδρόμιο βγήκε θετικός, κι αμέσως μάς πήρε τηλέφωνο. Τον ευχαριστούμε, είναι πολύ υπεύθυνος, φαντάζεστε να είχαμε μπει στο αεροπλάνο και να μιλάμε με άλλους υπουργούς και τον πρωθυπουργό… Ο επενδυτής είναι ασυμπτωματικός» εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Είμαι πολύ καλά. Θα κάνουμε τεστ αύριο το απόγευμα, αν είναι αρνητικό θα μάς το πει ο ΕΟΔΥ. Νιώθω πολύ καλά» διαβεβαίωσε ο υπουργός.

«Ο ιός υπάρχει… Πρέπει να τηρήσουμε τις υποδείξεις των γιατρών. Είναι ευτύχημα που έχουμε τον υπολογιστή, έχουμε τηλεδιασκέψεις μέχρι το βραδύ ανά δεκάλεπτο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος εξάλλου  στο σχόλιο του Λευτέρη Κρέτσου στο Twitter («Είναι αυτό που λέμε υγιής επιχειρηματικότητα), ο οποίος έχει διατελέσει υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και υπηρεσιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Τσίπρα  έκανε λόγο για «ντροπιαστική ανάρτηση». «Μπορούμε να είμαστε πολιτικά αντίπαλοι σε θέματα υγείας, αλλά στα θέματα υγείας δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σε θέματα υγείας είμαστε όλοι θνητοί. Είναι ατυχές σχόλιο, δεν τον γνωρίζω, πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει».

Την έναρξη της δεύτερης φάσης του ταμείου Εγγυοδοσίας μέσω του οποίου θα δοθούν αλλά 3 δισεκ. ευρώ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανακοινώσε εξάλλου ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

Όπως εξήγησε  οι επιχειρήσεις των όποιων το δάνειο έχει εγκριθεί θα μπορούν τώρα να το εκταμιεύσουν.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει