Ενημέρωση με ένα κλικ

Εκκλησάκι έγινε στόχος βανδάλων στην Ξάνθη

Στο επίκεντρο της ανεξήγητης μανίας αγνώστων βανδάλων βρέθηκε ένα μικρό εκκλησάκι που βρίσκεται δίπλα στο ανενεργό εργοστάσιο της ΣΕΒΑΘ στην Ξάνθη και είχε ανεγερθεί με προσφορά του κατοίκου της περιοχής Αλέξανδρου Μπαλτατζή, αλλά πλέον έχει εγκαταλειφθεί.

Πιστοί που μπήκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Αλεξάνδρου αντίκρισαν την ζοφερή εικόνα που άφησαν πίσω τους οι ιερόσυλοι εισβολείς, οι οποίοι είχαν εισβάλει σε άγνωστο χρόνο στο μικρό ναό και είχαν ξύσει τα πρόσωπα των αγίων από τις αγιογραφίες. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που αποκαλύπτονταν βανδαλισμοί στο εκκλησάκι που παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης.

Η εισβολή και οι ζημιές στο παρεκκλήσι καταγγέλθηκαν στην τοπική Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους ιερόσυλους, ενώ συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από τον χώρο σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσει τους δράστες των βανδαλισμών.

Xanti-bandalismos-ekklisaki

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More