Ενημέρωση με ένα κλικ

Σύμβουλος Ερντογάν: Οι Έλληνες είναι νάνοι, η Ελλάδα θα πεθάνει από την πείνα

Για «Έλληνες νάνους» και «Τούρκους γίγαντες» έκανε λόγο ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής Μεσούτ Χακί Κασίν, επιμένοντας στη «γραμμή» εμπρηστικής ρητορικής που φαίνεται να έχει χαράξει ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Κασίν, μίλησε σε τηλεοπτικό πάνελ στο A Haber και είπε μεταξύ άλλων:

«Η Ευρώπη έχει καταρρεύσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στην Ευρώπη όλοι είναι άφραγκοι. Κανείς δεν έχει χρήματα στις τσέπες του. Εμείς βρήκαμε αέριο. Οι Έλληνες όχι».

«Εμείς είμαστε 3 βαθμούς μπροστά από την Ελλάδα. Επίσης, η Γαλλία είναι άχρηστη. Δεν μπορεί να πουλήσει τα προϊόντα της, όπως το Ισραήλ. Η Ελλάδα θα αγοράσει 18 πολεμικά αεροσκάφη, αλλά εμείς θα αγοράσουμε 200 αεροσκάφη. Πρέπει να βλέπεις ποιος έχει το χρήμα. Η Ελλάδα πεινάει. Είμαι στο Νταλαμάν και συνέχεια προσγειώνονται και απογειώνονται αεροπλάνα. Έχει παντού τουρίστες. Κανείς δεν ταξιδεύει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν τουρίστες. Ούτε οι Τούρκοι δεν πηγαίνουν εκεί για ψάρια και ρακί. Η Ελλάδα πεθαίνει από την πείνα. Τους λυπάμαι τους Έλληνες. Οι Έλληνες στρατιώτες στο Καστελόριζο θα πεθάνουν από την πείνα αν δεν φτάσουν σύντομα προμήθειες» υποστήριξε ο σύμβουλός του Ερντογάν, και συμπλήρωσε:

«Κι αυτό γιατί το Καστελόριζο προμηθεύεται τρόφιμα από την Τουρκία. Η Ελλάδα τα ξέρει όλα αυτά.

Παρακολουθώ τα ελληνικά ΜΜΕ που μεταδίδουν ότι η Τουρκία ενισχύει το Πολεμικό Ναυτικό της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει