Ενημέρωση με ένα κλικ

Στις 13 Σεπτεμβρίου και με αυστηρά υγειονομικά μέτρα το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στη Θεσσαλονίκη και θα ισχύσουν αυστηρά υγειονομικά μέτρα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωση της ΚΝΕ αναφέρεται πως η διάρκεια του μειώθηκε από τρεις μέρες σε μία και θα ισχύσουν τα εξής μέτρα:

-Η πρόσβαση στους χώρους του Φεστιβάλ θα γίνεται ελεγχόμενα από περισσότερες εισόδους, με τις «πύλες» του Φεστιβάλ να ανοίγουν 2 ώρες νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.

-Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.

-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

-Θα υπάρχουν αντισηπτικά σε όλο το χώρο ανά μικρές αποστάσεις.

-Μέλη της ΚΝΕ θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.

-Αυξημένη θα είναι η διάθεση τουαλετών και νιπτήρων.

-Στους χώρους διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα λειτουργεί ιατρείο, με ειδικούς επιστήμονες, γιατρούς ειδικοτήτων πρώτης γραμμής, νοσηλευτές και φοιτητές Ιατρικής.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και το πρόγραμμα του περιλαμβάνει:

-Αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία από τους Γιώργο Αετόπουλο και Κώστα Καρμπά

-Μουσικο-αφηγηματικό αφιέρωμα με τίτλο «Την πιο όμορφη θάλασσα δεν την έχουμε ταξιδέψει ακόμη! Στην κοινή πάλη των λαών είναι η ελπίδα!» από το συγκρότημα της Ο.Π Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ

-Ομιλία του Νίκου Αμπατιέλου, Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ

-Λαϊκό μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Κάνουμε ‘βάρδια’ στα λαϊκά» με τους Νίκο Ταλέα, Βασίλη Πρατσινάκη και Μαρία Φραγκούλη

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει