Ενημέρωση με ένα κλικ

“Οι κραυγές του Ναβάλνι μέσα στο αεροπλάνο” (vid)

Σε κωματώδη κατάσταση, στο νοσοκομείο του Βερολίνου, βρίσκεται ο Αλέξει Ναβάλνι, όπου μεταφέρθηκε με αεροπλάνο, το οποίο είχε διαμορφωθεί ειδικά για αυτόν, από τη Σιβηρία στη Γερμανία το πρωί του Σαββάτου.

Η γιατρός του 44χρονου Ρώσου, Αναστασία Βασίλιεβα ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης είναι σε «τεχνητό» κώμα και οι γιατροί που τον φροντίζουν, προσπαθούν να κάνουν ότι είναι δυνατό για να σταματήσουν τους έντονους σπασμούς που έχει.

Τα Μέσα από τη Γερμανίας αναφέρουν πως οι θεράποντες ιατροί ψάχνουν να βρουν τις αιτίας για το κώμα του  Ναβάλνι, ενώ οι πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν, αναφέρουν πως οι βλάβες που έχει υποστεί η υγεία του είναι πολύ σοβαρές,  ώστε να έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο.

Μάλιστα στο φως της δημοσιότητας βγήκε ένα βίντεο, το οποίο το έχει τραβήξει μια γυναίκα μέσα από το αεροπλάνο, όπου δείχνει τον  Ναβάλνι να ουρλιάζει μέσα από την τουαλέτα του αεροσκάφους. “Μαζί με τον Αλεξέι ήταν ένας νεαρός άνδρας και μια νεαρή γυναίκα και του φώναζαν “μην κλείσεις τα μάτια σου Λέσα. Πάρε ανάσα, πάρε ανάσα”. Όπως φώναζε ο ήχος που έβγαινε ήταν σαν να μην πρόκειται για άνθρωπο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει