Ενημέρωση με ένα κλικ

Δήμος Αλίμου: Παρέλαβε από την Περιφέρεια υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης παρέλαβε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου Ιουλίου 2020 από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ένα νέο απορριμματοφόρο, συλλογής βιοαποβλήτων σύγχρονης τεχνολογίας, αξίας 240.000 ευρώ, 100 καφέ κάδους, 400 κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης καθώς και κομπόστ που έχει παραχθεί από οργανικά απόβλητα.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωση 2020 και αφορά στο σύνολο των Δήμων της Αττικής.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτήν την έμπρακτη και σημαντική στήριξη και για όλη την συνεργασία που έχουμε με τον Γιώργο Πατούλη και την Περιφέρεια Αττικής” δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

«Το στοίχημα μας είναι να κάνουμε και τον δήμο Αλίμου και όλη την Περιφέρεια Αττικής, την κοινωνία μας πρότυπη στη διαχείριση των απορριμμάτων και γι’ αυτό ζητάμε από όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τον καφέ κάδο, να συμμετέχουν καθημερινά στην συλλογή και αποκομιδή βιοαποβλήτων, δίνοντας ένα έμπρακτο παράδειγμα στη νέα γενιά, διασφαλίζοντας το περιβάλλον και τη βιωσιμότητά του. Θα είμαστε εδώ με τον κύριο Περιφερειάρχη, θα έχουμε συνεργασία για το περιβάλλον, για την καθαριότητα, για την ανακύκλωση και για πολλά ακόμα θέματα που μας απασχολούν, ώστε να πάμε τον τόπο μας πολλά βήματα μπροστά».

“Παραδώσαμε στον Άλιμο, ένα από τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά, οχήματα για την αποκομιδή των βιοαποβλήτων και είμαστε σίγουροι ότι ο έμπειρος Ανδρέας Κονδύλης και η ομάδα του θα κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν το αύριο μέσα από την ανακύκλωση και για θέσεις εργασίας αλλά κυρίως για την υγεία και ένα καλύτερο τρόπο ζωής για τους κατοίκους της πόλης και για τα παιδιά μας” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Ο Περιφερειάρχης συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Βασίλη Κόκκαλη και την Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Δήμητρα Νάνου.
Στην παραλαβή του εξοπλισμού παραβρέθηκαν, οι αντιδήμαρχοι, Αρτέμης Καραμολέγκος, Γιάννης Αντωνάκης και Γιώργος Μακαριγάκης και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι, Βαγγέλης Ευαγγελίου και Χρήστος Γκιόλιας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει