Ενημέρωση με ένα κλικ

Σύλληψη 4 ατόμων για παράνομη έξοδο από τη χώρα

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών, ηλικίας 56, 24, 21 και 20 ετών προέβησαν, χθες Σάββατο (1/8), στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε ως συνοδηγό τον 56χρονο αλλοδαπό, με τη συνέργεια της 24χρονης, την οποία είχε αποβιβάσει νωρίτερα στον επιβατικό σταθμό του λιμένα, καθώς και της 21χρονης, η οποία επέβαινε στα πίσω καθίσματα του οχήματος, μαζί με τις δύο ανήλικες αδελφές τους.

Ο 20χρονος κατείχε και επέδειξε, για λογαριασμό του 56χρονου, ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω έγγραφο, το Ι.Χ.Ε. όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More