Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανακοίνωσε τον Μπάρκα η Σέλτικ

Παίκτης των πρωταθλητών Σκωτίας είναι και επίσημα ο Βασίλης Μπάρκας, καθώς οι Κέλτες ανακοίνωσαν την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 26χρονος «πορτιέρε» ταξίδεψε το βράδυ της Τρίτης (28/7) στη Γλασκώβη, μία ημέρα μετά πέρασε από εξετάσεις και ακολούθως ανακοινώθηκε η μεταγραφή του.

Προηγουμένως η ΑΕΚ είχε κάνει αποδεκτή την προσφορά των 5 εκ. ευρώ των «καθολικών», η οποία με τα μπόνους συμμετοχών/στόχων μπορεί να φτάσει τα 6 εκ. ευρώ.

Την τελευταία τετραετία με τους «κιτρινόμαυρους» ο νεαρός τερματοφύλακας «κατέγραψε» 111 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπαιξε συνολικά σε 33 ματς, εκ των οποίων τα 28 ήταν στη Super League.

Το 2015/2016 πραγματοποίησε 20 συμμετοχές με τον Ατρόμητο, «εξαργυρώνοντας» τότε την εξαιρετική του σεζόν με τη μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Να σημειωθεί ότι στο deal με τους Σκωτσέζους η ελληνική ομάδα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10% για τον Μπάρκα. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, ο Μπάρκας είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού την ερχόμενη Κυριακή, στην πρεμιέρα της σκωτσέζικης Premier League κόντρα στην Χάμιλτον.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει