Ενημέρωση με ένα κλικ

Μύκονος: Πρώτη σύλληψη λόγω κορονοϊού σε πάρτι βίλας

Σαρωτικοί έλεγχοι στη Μύκονο, με την ΕΛ.ΑΣ να προσπαθεί να περιορίσει τα “πάρτι κορονοϊού” σε beach bar, κέντρα διασκέδασης, αλλά και σε βίλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε μία σύλληψη ενοικιαστή βίλας, ο οποίος είχε διοργανώσει πάρτι με πολλούς καλεσμένους.

Παράλληλα αστυνομικοί πραγματοποίησαν 15 ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό σε beach bar και κέντρα διασκέδασης.

 

Δήμαρχος Μυκόνου: Υπάρχει κενό νόμου

Ο Κωνσταντίνος Κούκας, δήμαρχος Μυκόνου, μιλώντας στο Open TV και στην εκπομπή ΩΡΑ Ελλάδος εμφανίστηκε ανήσυχος σχετικά με την αντιμετώπιση των prive πάρτι.

« Όσο αναφορά για τα σπίτια που γίνονται πάρτι έναντι αντιτίμου έχουν ποινικές και φορολογικές παραβάσεις και δημιουργούν πρόβλημα για την υγεία, τίθεται θέμα ασύλου. Προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε αλλά υπάρχει κενό νόμου. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Πώς κλείνονται τα πριβέ πάρτι σε βίλες

Ομάδες που ασχολούνται με τη διοργάνωση  πριβέ πάρτι έχουν φτάσει στη Μύκονο μεταφέροντας το… know- how από την Ίμπιζα ή τη Νίκαια. Η είσοδος είναι για «λίγους και εκλεχτούς» που είναι διατεθειμένοι να βάλουν «βαθιά» το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας είσοδο από 150 έως 1000 ευρώ.

Oι προσκεκλημένοι μαθαίνουν τον τόπο μέσω sms ή viber λίγες μόνο ώρες πριν ξεκινήσει το γλέντι, το οποίο συνήθως τελειώνει την άλλη ημέρα το πρωί. Οι πληρωμές γίνονται με POS σε λογαριασμούς του εξωτερικού ή μετρητά, ενώ δίνεται ατομική πρόσκληση ή βραχιολάκι ως πάσο εισόδου για τους πελάτες. Παράλληλα διάσημοι djs από το εξωτερικό ανεβάζουν τη διάθεση των πελατών στα 3-4 τέτοια πάρτι που διοργανώνονται εβδομαδιαίως.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει