Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Άγριες συμπλοκές Πακιστανών στο Πάρκο των Εθνών (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται τα περιστατικά συμπλοκών μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες, με τους κατοίκους να βρίσκονται κυριολεκτικά “στα κάγκελᔨφοβούμενοι για τις ζωές τους.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr χθες Τρίτη 01:00 τα ξημερώματα, το κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώθηκε για επεισόδια στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου πλησίον του Πάρκου των Εθνών στη Θεσσαλονίκη.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ, με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, αλλά και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) να προχωρούν σε μαζική επέμβαση προκειμένου να “διαλύσουν” το συγκεντρωθέν πλήθος.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η περιοχή είχε γίνει κυριολεκτικά “ρινγκ”, με πάνω από δέκα άτομα να εμπλέκονται σε σοβαρά επεισόδια. Με αστραπιαίες ενέργειες, κατάφεραν να διαλύσουν τις συμπλοκές και να περάσουν χειροπέδες σε πέντε άτομα.

Όπως τονίζουν στο Securitynews.gr αστυνομικές πηγές, “Τα άτομα ήταν Πακιστανικής καταγωγής και ιδιαίτερα επικίνδυνα, καθώς κατόρθωσαν να τραυματίσουν σοβαρά  άτόμο επίσης πακιστανικής καταγωγής”.

Να σημειωθεί, ότι η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές ατόμων, με δύο άτομα να αναγνωρίζονται εν τέλει από τον αδελφό του θύματος.

Οι συλληφθέντες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Α.Τ Λευκού Πύργου, όπου και παραμένουν κρατούμενοι, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε από ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει