Ενημέρωση με ένα κλικ

Απετράπη αρπαγή ανηλίκου στη Θεσσαλονίκη

H ετοιμότητα στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, η σημαντική βοήθεια και οξυδέρκεια ενός πολίτη και η άμεση επέμβαση δικυκλιστών της Ελληνικής Αστυνομίας, απέτρεψαν την αρπαγή ενός ανήλικου κοριτσιού στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρει ο προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Πέτρος Παπαφίλης, όλα συνέβησαν περίπου στις 10:40 το πρωί της Παρασκευής (24/7).

Κλιμάκιο Δημοτικών Αστυνομικών που διενεργούσε ελέγχους στην πλατεία Αριστοτέλους ενημερώθηκε από πολίτη για προσπάθεια αρπαγής ανηλίκου αλλοδαπού κοριτσιού επαίτη από ενήλικο.

Άμεσα οι δημοτικοί αστυνομικοί εντόπισαν τον ενήλικο τον οποίο και ακολούθησαν ενημερώνοντας ταυτόχρονα την Άμεση Δράση και την Υπηρεσία τους .

Σύμφωνα με τον κ. Παπαφίλη, άμεσα τετραμελές κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, με μηχανές έσπευσε να τους συνδράμει. Στις 10:55 επί της  οδού Τσιμισκή ο ενήλικος με την μικρή είχαν ήδη εντοπιστεί και ακινητοποιηθεί από ομάδα δικυκλιστών της Άμεσης Δράσης οι οποίοι λάμβαναν συνεχώς ενημέρωση από τους Δημοτικούς Αστυνομικούς.

Εν συνέχεια έγινε η προσαγωγή κ ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη ποινική διαδικασία.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει