Ενημέρωση με ένα κλικ

Θήβα: Λήξη συναγερμού για το κρούσμα κορωνοϊού – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Μετά από την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου Θήβας έληξε ο συναγερμός για πιθανό κρούσμα κορωνοϊού που έλαβε ιατρική περίθαλψη στη μονάδα.

Ειδικότερα, μία περιπατητική ασθενής με επιληπτική κρίση χτες το βράδυ πήγε στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου Θήβας. Η συγκεκριμένη ασθενής δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για ύποπτο κρούσμα νέου κορωνοϊού.

Ωστόσο, το πρωί μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, όπου της έγινε τεστ για κορωνοϊό και βγήκε θετική.

Έτσι, αρχικά το νοσοκομείο Θήβας, αφού έλαβε γνώση της συγκεκριμένης εξέλιξης έθεσε για προληπτικούς λόγους σε κατ΄οίκον περιορισμό 12 υγειονομικούς που ήρθαν σε επαφή μαζί της κατά την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Επρόκειτο 6 γιατρούς, 4 νοσηλευτές και 2 τραυματιοφορείς. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε απολύμανση του χώρου κ του αξονικού στα ΤΕΠ όπου κινήθηκε η γυναίκα.

Ο συναγερμός έλαβε τέλος μετά και την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου της Θήβας ότι το δεύτερο μοριακό τεστ κορωνοϊού της γυναίκας που εστάλη για επαλήθευση βγήκε αρνητικό στο Θριάσιο. Ειδικότερα, το νοσοκομείο της Θήβας έλαβε τη σχετική ενημέρωση από το Θριάσιο το μεσημέρι.

Έτσι, οι 12 υγειονομικοί επέστρεψαν στην εργασία τους και όλες οι λειτουργίες του νοσοκομείου της Θήβας συνεχίζονται κανονικά.

news4health.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει