Ενημέρωση με ένα κλικ

Τσιόνδρας: “Δεχθήκαμε απειλές για τη ζωή μας”

Απειλές για τη ζωή τους δέχθηκαν οι εργαζόμενοι στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, κατά την επίσκεψη τους στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι την Τρίτη (21/4), καθώς ήθελαν να ελέγξουν τη διασπορά του κορονοϊού, αλλά υπήρξε παρέμβαση των Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκου Χαρδαλιά, ηρεμώντας την κατάσταση.

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, στη χθεσινή (24/4) ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, τόνισε ότι οι υγειονομικοί δέχονται απειλές για τη ζωή τους: «Η αμεσότητα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δηλαδή το να αντιδράς άμεσα, στο Κρανίδι την ίδια μέρα πήγαμε με το που ενημερωθήκαμε για την περίπτωση του πολύ δύσκολου να ελεγχθεί πληθυσμού – πρέπει να το πω εδώ – με πολύ δύσκολες συνθήκες, με επιθέσεις εναντίον του προσωπικού του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με απειλές για τη ζωή των ανθρώπων, με πράγματα τα οποία δεν λέγονται μπροστά στην κάμερα.

Και πήγαμε εκεί και μιλήσαμε μαζί τους, μιλήσαμε με τους εκπροσώπους τους, δώσαμε αγκώνα-αγκώνα, όπως λέω εγώ και ο Υπουργός. Και αγώνα την ίδια στιγμή να μας εμπιστευτούν, να τους δείξουμε ότι είμαστε μαζί».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει