Ενημέρωση με ένα κλικ

Η επιστροφή του MEGA στον τηλεοπτικό «αέρα» (video)

Δείτε το πρόγραμμα του καναλιού

Η επιστροφή του Mega στους τηλεοπτικούς δέκτες μας είναι γεγονός, αφού ο σταθμός άρχισε εκ νέου τη ροή του προγράμματός του, στις 06:00, της 17ης Φεβρουαρίου, με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» που παρουσιάζουν ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Πριν από την έναρξη της εκπομπής προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα από σειρές του Mega που «έγραψαν» στην ιστορία, και αναφέρονταν στην τηλεόραση ως μέσο, στο Mega και στην αρχή.

Στη συνέχεια, η Μπάγια Αντωνοπούλου είπε: «Είμαστε στον αέρα!». Έπειτα, ο Νίκος Φιλιππίδης καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο «νέο – παλιό Mega», όπως ανέφερε, κάνοντας λογοπαίγνιο με τίτλους σειρών του σταθμού.

O Σταμάτης Μαλέλης, στο κοντρόλ του «Mega» στην πρεμιέρα του καναλιού  

View this post on Instagram

Ιστορία.

A post shared by Stamatis Malelis (@smalelis) on

Η πρώτη πρεμιέρα του MEGA στις 20 Νοεμβρίου του 1989

Το Mega σταμάτησε τη λειτουργία του, στις 02:10, στις 28 Οκτωβρίου 2018, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η τελευταία σκηνή πριν από το «μαύρο» προερχόταν από επεισόδιο της θρυλικής κωμικής σειράς, με τίτλο «Οι απαράδεκτοι».

Το πρόγραμμα του καναλιού την πρώτη εβδομάδα

Ο σταθμός, κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του, θα στηριχθεί σε τρεις άξονες και αυτοί δεν είναι άλλοι από την ψυχαγωγία, την ενημέρωση και τα αθλητικά.

Ως προς τον ενημερωτικό τομέα, τα πρωινά θα αρχίζουν στις 06:00 με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» που θα προβάλλεται μέχρι τις 09:00 και στις 10:00 θα μεταδίδεται το «Mega Mag» με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη.

Το μεσημβρινό δελτίο του καναλιού θα αρχίζει στις 13:00, με τη Ράνια Τζίμα τις καθημερινές και τη Μαριλένα Γεραντώνη τα Σαββατοκύριακα.

Στις 17:20, ύστερα από την ημίωρη εκπομπή μαγειρικής με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και το απογευματινό δελτίο ειδήσεων, θα αρχίζει το ενημερωτικό πρόγραμμα του Νίκου Ευαγγελάτου, με τίτλο «Live News», και θα ολοκληρώνεται κατά τις 19:00.

Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, στις 20:00, έχουν αναλάβει η Δώρα Αναγνωστοπούλου τις καθημερινές και ο Γιάννης Μούτσος τα Σαββατοκύριακα.

Καίρια θέση στο πρόγραμμα του καναλιού θα έχουν και τα αθλητικά, με μεταδόσεις αγώνων αλλά και ανάλογες εκπομπές όπως το «Σούπερ Μπάλα Live», με τον Αντώνη Καρπετόπουλο, το βράδυ της Κυριακής.

Φυσικά, από το πρόγραμμα του Mega δεν θα μπορούσαν να λείπουν τόσο οι ξένες ταινίες όσο και οι ελληνικές σειρές από το αρχείο του σταθμού που έχουν «γράψει» ιστορία.

Μερικές από αυτές που θα προβληθούν, κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας, είναι οι εξής: «Ρετιρέ», «Εμείς και εμείς», «Βέρα στο δεξί», «Η νταντά», «Η Μαρία η άσχημη», «Μια στιγμή, δυο ζωές», «Η ζωή της άλλης», «Σαββατογεννημμένες», «Στο παρά πέντε» και «50-50».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει